Over de RSAC

Wat is de RSAC?

RSAC staat voor Rotterdamse studenten alpen club. De vereniging is gericht op sportklimmen, boulderen, alpinisme, skiën en alle andere bezigheden in de alpen! Er zijn verschillende SAC's in Nederland, zoals de ASAC in Amsterdan en de USAC in Utrecht. In 2020 is de RSAC in Rotterdam gestart, aangezien de mooiste stad van Nederland natuurlijk niet zonder SAC kan!

Welke activiteiten onderneemt de RSAC?

Elke week gaat de RSAC boulderen bij Monk Rotterdam. Dit vindt plaats op donderdagen om 20.00. Daarnaast wordt er op maandagen geklommen om 20.00. Zodra het weer mogelijk is, zal de RSAC ook weekenden buiten klimmen in België organiseren. De NSAC (de overkoepelende vereniging van alle SAC's) organiseert in de zomer en in de winter reizen. Hier kunnen alle RSAC leden aan meedoen. Lees hierover meer onder het kopje alpinisme.