Klimmen met de RSAC

Klimmuur Rotterdam

Onze vaste klimlocatie is de klimmuur Rotterdam. De vaste klimavond van de RSAC is maandagavond 20.00. Super leuk als je met ons mee wil klimmen! Om te mogen klimmen bij de klimmuur is een toprope cursus noodzakelijk, deze is te volgen bij de klimmuur. Als je deze toprope cursus hebt gevolgd en met ons mee wil klimmen, neem dan even contact op via secretaris@rsac.alpenclub.nl! Nog geen cursus gevolgd? Sluit dan aan bij onze wekelijkse bouldersessie bij Monk, op donderdag 20.00!

Toprope cursus

RSAC leden kunnen voor 50% korting een toprope cursus bij de klimmuur volgen, dit kost €49,50. Deze cursus duurt 4 lessen waarin je zelfstandig leert te klimmen.

Klimtarieven

Leden van de RSAC kunnen met korting een RSAC strippenkaart kopen, deze kost €69,95 voor 10 keer klimmen. De strippenkaart kan gebruikt worden op:

• De gehele maandag (de RSAC avond)
  • Dinsdag tot en met vrijdag: klimmen tot uiterlijk 17.00
  • Zaterdag en zondag: klimmen vanaf 17.00

Mocht je geen gebruik willen maken van deze strippenkaart, dan geldt het reguliere tarief.

Bouldertarieven

De boulder avonden van de RSAC vinden momenteel plaats bij Monk. Met de Erasmus sportpas kan je de eerste 2 keer gratis boulderen. De tarieven van Monk zijn te vinden via deze link. Fanatieke boulderaars zijn gebaat bij een abonnement, terwijl sporadische boulderaars meer voordeel hebben van losse entrées.

klimafbeelding