Het huidige bestuur bestaat uit:

• Voorzitter: Alexander Sternfeld
  • Secretaris: Jordy Dijkxhoorn
  • Penningmeester: Jelle van Uffelen

Hi RSAC'ers!
Ik ben Alex en ik heb de eer om dit jaar de voorzitter van de RSAC te zijn! Sinds ik in aanraking ben gekomen met de klimsport ben ik begonnen met alle verschillende aspecten te verkennen, zo ben ik in de zomer graag in de alpen en vind ik in de winter ijsklimmen fantastisch. Naast het klimmen studeer ik econometrie en economie en Rotterdam, momenteel ben ik bezig met het vierde jaar hiervan. Ik kijk er onwijs naar uit om jullie allemaal te leren kennen, tot in de hal of op de rots!

fotoooo

Hi allemaal!
Ik ben Jordy, de secretaris van de RSAC. Mijn eerste kennismaking met het klimmen was bij de scouting toen ik ongeveer 11 was. We gingen een keer per jaar naar de klimhal en elke vier jaar naar een oude steengroeve in Wales om een 35 meter hoge muur te beklimmen! Een jaar geleden heb ik het klimmen echt opgepakt en nu boulder en klim ik regelmatig. Aangezien ik het klimmen en de sneeuw fantastisch vindt, kijk ik er onwijs naar uit om er met de RSAC een top jaar van te maken!

IMG_20210726_205446022~23

Hi mede-RSAC'ers!
Ik ben Jelle, de penningmeester van de RSAC. Vanaf een jonge leeftijd heb ik met mijn familie wandelingen en huttentochten gedaan. Hierna heb ik de C1 en C2 cursus gedaan, om hogerop de bergen in te gaan! Door deze goede jeugdherinneringen is mijn liefde voor de bergsport verder gegroeid. Tegenwoordig ga ik veel naar de alpen voor multipitchen, mountainbiken en alpineren. Ik kijk er erg naar uit om samen met de RSAC nog meer avonturen te beleven!