Voor leden

Hi RSAC leden! Op deze pagina zal praktische informatie voor leden te vinden zijn.

Boulder- en klimavonden
Boulderen: bij Neoliet op donderdagen om 20.00
Klimmen: bij klimmuur Rotterdam op zondagen om 19.30 of 20.30, check de excel sheet of whatsappgroep voor de exacte tijd per week.

• Inschrijven: Via de Excel sheet in de groepsomschrijving van de Whatsapp groep kan je je inschrijven voor de boulder- en klimavonden. Vanwege de coronamaatregelen moeten we een week van tevoren reserveren. Schrijf je daarom altijd meer dan een week van tevoren in via de Excel sheet zodat we een plekje voor je kunnen reserveren!
  • Op de avond zelf: Vanwege de corona maatregels zullen we op de avond zelf opsplitsen in groepjes van 4. Deze groepjes zullen we deels indelen op niveau, maar we zullen ook zorgen dat je verschillende mensen ontmoet op verschillende avonden!
  • Mocht het moeilijk blijken om genoeg plekken te reserveren, dan zullen we een 2e boulderavond op de dinsdag in leven roepen!