Gedurende het weekend van 21 en 22 mei zullen we naar Les Awirs gaan. Tijdens dit weekend zullen we de klimhal verruilen voor de echte rotsen. De deelnemers aan de cursus buiten voorklimmen kunnen dit weekend gebruiken om de theorie toe te passen in de praktijk. Het is ook mogelijk om met dit weekend mee te gaan zonder aan de cursus mee te doen. Zelfstandige klimmers kunnen zelf klimmen tijdens het weekend, we zullen ook touwen uithangen waar je aan kan topropen.

Het weekend

Tijdens het weekend zullen we verblijven op een camping bij Les Awirs. We vertrekken zaterdagochtend en komen zondagavond weer terug.

Wanneer kan je mee?

Om mee te gaan zijn enkele dingen noodzakelijk:

Mocht je al buitenklimervaring hebben, dan kan je na vertoon van je OV certificaat zelfstandig klimmen tijdens het weekend.

Kosten

De kosten voor het weekend zijn ongeveer 40 euro, dit bestaat uit de kosten voor de camping, reiskosten en het eten. Hierbij komt nog een instructeursvergoeding.

  • Instructeurs vergoeding voor cursisten: 15,00
  • Instructeurs vergoeding voor topropers: 10,00
  • Instructeurs vergoeding voor zelfstandige klimmers: 0,00

Wees ervan bewust dat je voor deelname aan weekenden in het bezit moet zijn van een klimjaarkaart en bergsportverzekering. Deze kosten komen voor eigen rekening. de uiteindelijke prijs is puur kostendekkend.

Om je inschrijving definitief te maken dienen je de weekendkosten + instructeursvergoeding één week voor het weekend over te maken naar NL44 RBRB 8835 3759 67, tnv RSAC, onder vermelding van je (“aanbetaling weekend”, (volledige naam)).

Hoe kan ik me inschrijven?

Je kan je inschrijven voor het weekend via dit formulier.