Klimweekend 25-26 september

Gedurende het weekend van 25 en 26 september zullen we naar Les Awirs gaan. Tijdens dit weekend zullen we de klimhal verruilen voor de echte rotsen. De deelnemers aan de cursus buiten voorklimmen kunnen dit weekend gebruiken om de theorie toe te passen in de praktijk. Het is ook mogelijk om met dit weekend mee te gaan zonder aan de cursus mee te doen. Zelfstandige klimmers kunnen zelf klimmen tijdens het weekend, we zullen ook touwen uithangen waar je aan kan topropen.

Het weekend

Tijdens het weekend zullen we verblijven op een camping bij Les Awirs. We vertrekken zaterdagochtend vroeg, en komen zondagavond weer terug in Rotterdam.

Wanneer kan je mee?

Om mee te gaan zijn enkele dingen noodzakelijk:

Mocht je al buitenklimervaring hebben, dan kan je na vertoon van je OV certificaat zelfstandig klimmen tijdens het weekend.

Kosten

De kosten voor het weekend zijn ongeveer 45 euro. Dit bestaat uit de kosten voor de camping en de kosten voor de instructeurs. Wat hier nog bijkomt zijn de reiskosten, de kosten van het eten en een klimjaarkaart of bergsportverzekering mocht je deze nog niet hebben.

Hoe kan ik me inschrijven?

Je kan je inschrijven voor het weekend via dit formulier.

 

les awirs2
les awirs1