Klimweekend 2-3 april

Gedurende het weekend van 2 en 3 april zullen we naar Pont a Lesse gaan. Tijdens dit weekend zullen we de klimhal verruilen voor de echte rotsen. De deelnemers aan de cursus buiten voorklimmen kunnen dit weekend gebruiken om de theorie toe te passen in de praktijk. Het is ook mogelijk om met dit weekend mee te gaan zonder aan de cursus mee te doen. Zelfstandige klimmers kunnen zelf klimmen tijdens het weekend, we zullen ook touwen uithangen waar je aan kan topropen.

Het weekend

Tijdens het weekend zullen we verblijven op een camping bij Pont a Lesse. We vertrekken zaterdagochtend en komen zondagavond weer terug.

Wanneer kan je mee?

Om mee te gaan zijn enkele dingen noodzakelijk:

Mocht je al buitenklimervaring hebben, dan kan je na vertoon van je OV certificaat zelfstandig klimmen tijdens het weekend.

Kosten

De totale kosten voor het weekend zijn ongeveer 65 euro. Dit bestaat uit de kosten voor de camping, de reiskosten, het eten en de kosten voor de instructeurs. Wat hier nog bijkomt zijn de kosten van een klimjaarkaart of bergsportverzekering mocht je deze nog niet hebben. De klimweekenden hebben geen winstoogmerk, de uiteindelijke prijs is puur kostendekkend.

Hoe kan ik me inschrijven?

Je kan je inschrijven voor het weekend via dit formulier.

Klimmen pont a lesse
pont a lesse